0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Cutii dar

Casuta de dar este un obiect frecvent utilizat pentru a strange dcadourile banesti oferiti d eoaspetii ceremoniei de casatorie. Dupa celebrare casuta de dar nuntapoate fi utilizata ca un loc special pentru pastrarea amintirilor de neuitat de la acest eveniment.

Cutia de dar pentru nunta este foarte comoda, oaspetii isi vor pune cadoul banesc pentru tinara familie aici. Dupa seara banchetului de casatorie, cutia de dar va fi o sursa de memorii si amintiri frumoasa. Mai mult de atat puteti comanda si plicuri de bani individualizate, care sa se combine cu culoarea si decorul cutiei de dar.

Cum trebuie sa arate Cutia de dar pentru nunta

A ave incredere in profesionale este una din cele mai bune decizii ce le puteti lua in organizarea nuntii. Reusiti sa economisiti nu doar timpul vostru ci si sursele financiare. Sortimentul larg de produse al magazinului online Lux-Cards.ro  include numeroase optiuni neobisnuite de confectionare a articolelor de nunta. Tot ce va ramane dvs. Este sa selectati optiunile optime care sa se asorteze cu Cutia de dar pentru nunta

Acest accesoriu fin al ceremoniei va sustine si reda in continuare tonalitatea eleganta a nuntii. Fiti foarte exigent in a alege o Cutie Dar Nuntaperfecta care sa combine sau sa urmareasca gama de culori a rochiei de mireasa, decorul salii, florilor, etc. Modele ce vor avea mereu de castigat vor fi cele de culoare alba, intr-un singur ton dar infrumusetate cu detalii colorate pe margini. Inafara de bani, in cutie pot fi introduse si urarile pentru viitoarea familie, felicitari si urarile de bine.

Cutii dar botez perfecte, cu ajutorul designerilor de la Atelierele Andini!

Un obicei nescris, dar urmat de toti este ca la finisarea ceremoniei sau banchetului de botez, oaspetii sa cadoneze copilului un mic semn de atentie asa ca cadoul banesc, pentru ca acesta sa aiba un viitor cat mai fericit si asigurat. Pentru astfel de cadouri la sigur veti avea nevoie de o cutie creata special pentru aceasta. Acestea se numesc Cutii dar botez. Va sfatuim aici sa selectatiuna numaidecat. Aceasta va transforma evenimentul in unul elegant si sofisticat, dar s anu uitam si de practicitate si comoditate. Cu o astfel de cutie invitatilor, oaspetilor si rudelor nu le va fi rusine sa Va inmaneze plicul cu bani in mana.

Cutii dar botez de orice complexitate, stil si pret

Procurati oricare cutie de orice design. Aceasta poate fi eleganta, handmade, decorate pana la cel mai mic detaliu cu diverse atribute. Nu uitati sa Va asigurati ca cutiile sa fie pe aceiasi lungime de unda cu tematica eleganta, chic, sofisticata, haioasa sau monocromatica precum si cu gama de culori a ceremoniei sau petrecerii de botez.

Descoperiti colectia noastra de  Cutii dar botez de diverse culori, forme si design-uri! Peste 24 de modele va asteapta sa le selectati: elegante, simple, chic, haioase, amuzante, decorate cu flori , fundite de atlas sau panglii!

Suntem siguri ca veti face cea mai buna alegere, deoarece toate cutiile din colectia noastra sunt extrem de frumoase.

WhatsApp