0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Marturii

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

Marturii pentru nunta si botez 2022 de la Lux Card

In magazinul online, proaspetii casatoriti pot selecta din timp marturii pentru nunta si botez ieftine si frumoase in calitate de suveniruri pentru invitatii la nunta pentru a le prezenta celor dragi ca semn de recunostinta pentru participarea si sprijinul lor.

Aparent marturiile sunt oferite in Europa la evenimentele importante inca din perioada Evului Mediu. Aceasta traditie ofera posibilitatea de a cadona fiecarui invitat o particica din serbare si o amintire cu el.

Magazinul online Lux Card Va recomanda sa pregatiti in prealabil marturii elegante sau marturii handmade pentru oaspeti la nunti si botezuri, drept mici cadouri, pentru a multumi celor dragi ca au participat la ceremonie! Lista noastra de modele de marturii nunta handmade include bonboniere traditionale, adica cutii cu dulciuri, borcanase cu miere, etc., acestea sunt potrivite pentru oaspeti. Acesta este considerat un cadou traditional, testat in timp.

Cum sa inmanam corect Marturii invitatilor ?

Puteti oferi Marturii oaspetilor la evenimentul dvs. intr-o varietate de moduri. Iata cateva optiuni: puneti cadoul in farfuria oaspetelui, inmanati-l fiecarui oaspete la plecare, dati in timpul oferirii cadourilor de catre ei, oferiti-le prietenilor pentru participarea activa la concursuri si toasturi reusite sau distribuiti cadourile la sfarsitul serii cand oaspetii ies sa admire artificiile.

In timpul pregatirii pentru evenimentul dvs., fiecare secunda conteaza si, prin urmare, e aproape imposibil de gasit timp pentru a alege astfel de cadouri pentru oaspeti. De aceea, puteti incredinta aceste probleme magazinului nostru online!

Marturii ieftine si frumoase oaspetilor pentru concursuri

Cadourile de nunta la preturi accesibile pentru oaspeti pot fi achizitionate in magazinul online Lux Card. Vom face ca sarbatoarea dvs. sa fie eleganta, spectaculoasa si memorabila. In catalogul nostru veti gasi mai mult de 50 de variante si modele marturii botez si nunta pentru fiecare gust la cele mai bune preturi. Faceti cunostinta cu sortimentul de modele de marturii nunta 2021 puneti intrebari managerilor, primiti marfuri de calitate cu livrare in toata Romania si Europa.

 

WhatsApp