0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Marturii botez

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

Nu sunt produse in aceasta categorie.

Ce sunt aceste Marturii botez si pentru ce sunt ele utilizate?

Marturiile sunt utilizate pentru a declara stima si respectul fata de invitatii unui eveniment sau altul. Acestea sunt confectionate pentru a trezi sentimente de nostalgie, placere si a multumi invitatii pentru prezenta lor la botez, la aceasta noua etapa a vietii copilului.

Daca Va gasiti printre adeptii cadourilor frumoase pentru invitati si doriti sa oferiti marturii de botez sa stiti ca acestea trebuie sa va reprezinte insusi copilul cat si pe dvs., astfel incat invitatii sa fie placut surprinsi de intentia si gesturile dvs. Imaginati-va cat de mult se vor bucura invitatii cand vor gasi in drept cu locul lor de la masa o marturie de botez cool. Ce surpriza placuta vor avea, iar zambetul si sentimental trezit le va aminti de acest eveniment o perioada indelungata de timp inainte!

Modele de marturii botez 2022 de la Lux Cards

Sectiunea noastra modele de marturii botez 2022 include in varietatea sa cadouri din diverse motive, orice doriti dvs. puteti gasi aici: marturii elegante, marturii amuzante, marturii ieftine, marturii dulci, marturii – amintire, marturii indraznete, haioase. Orice gust al dvs. va fi satisfacut! Orice doleanta si imaginatie nastrusnica va fi realizata! Asta pentru ca clientii nostril conteza, iar sentimentele lor si mai mult!

Operatorii nostri Va vor ajuta sa faceti cea mai buna alegere! Nu ne indoim de gusturile dvs., deloc, pur si simplu noi cunoastem deja care sunt tendintele pentru acest nou an, si suntem gata sa va demonstram cele mai noi modele de marturii botez 2021. Tot ce avem nevoie sunt doar cateva detalii: numele si genul copilului, gama de culori utilizata la organizarea salii festive, tematica ce ati dori sa Va reprezinte, si asta este tot. Doar cu aceste detalii Va putem ajuta sa faceti cea mai buna alegere. Sa cream impreuna amintiri frumoase pentru oaspetiidvs.!

WhatsApp