0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Marturii nunta

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

Marturii pentru nunta 2022 de la Lux Cards cu livrare pe intreg teritoriul Romaniei si Europa

In magazinul online, proaspetii casatoriti pot selecta din timp marturii nunta pentru invitatii la nunta pentru a le prezenta celor dragi ca semn de recunostinta pentru participarea si sprijinul lor.

In tot haosul nuntii, este foarte greu a fi atent la toti oaspetii. Amintiti-va totusi ca ei au fost cei care au impartasit aceasta zi speciala cu dvs. si de neuitat in viata. Prin urmare, este necesar sa faceti astfel ca fiecare oaspete sa simta cat de importanta este prezenta sa pentru dvs. Iar aici in ajutor Va vin cadourile oferite drept marturii sau suveniruri, care pot fi prezentate inainte sau dupa receptia nuntii. De asemenea, puteti oferi marturii de nunta direct pe mesele festive in farfurii sau langa ele. Acest tip de atentie va produce doar cele mai bune impresii si nu va lasa indiferent nici un oaspete. In plus, cadourile pentru invitatii proaspat casatoritilor pot indeplini si o functie estetica, servind drept decor suplimentar pentru masa de nunta.

Cum sa alegeti cele mai bune marturii nunta ieftine si frumoase drept cadou invitatilor?

Pentru a Va uimi si a arata recunostinta oaspetilor nu e necesar sa oferiti un cadou mare. Drept cadou pot servi micile cutii-bonboniere cu umplutura delicioasa - migdale, nuci, fructe confiate, alune, dulciuri, prajituri sau ciocolata. Sau, puteti pune un magnet, un suvenir sau un card de multumire in aceleasi cutii. Fiti creativ si nu respingeti niciuna dintre idei. Magazinul "Lux Cards" ofera o selectie larga de accesorii nunta pentru orice gusturi. Alegeti ceea ce se va potrivi exact dvs. si luand in consideratie tematica si culorile predominante la nunta dvs. Puteti comanda bonboniere cadou de diferite modele si dimensiuni diferite de la noi. Aveti posibilitatea sa faceti comanda de bonboniere cu propriile initiale si data nuntii. Aceasta ocazie Va va permite sa personalizati cadouri pentru invitati si sa lasati o amintire a acestei zile dedicate anume dvs. 

In magazinul nostru online puteti cumpara cadouri pentru invitatii de la nunta dvs. din gama noastra de modele de marturii nunta 2022 cu livrare pe intreg teritoriul Romaniei si Europa la cele mai bune preturi!

WhatsApp