Cate invitatii de nunta trebuie de pregatit

Numarul de copii ale invitatiilor de nunta nu trebuie sa corespunda cu numarul de invitati. De exemplu, puteti trimite o carte postala unei familii sau unui cuplu. Dar, retineti ca atunci cand completati invitatia, puteti face o greseala sau lista de invitati se poate schimba, asa ca este mai bine sa va faceti imediat provizii de invitatie suplimentare. Mai mult, in cazul unei comenzi suplimentare de mai multe invitatii lipsa, va va costa mult mai mult.

invitatii de nunta

Caracteristici de design

Principalul criteriu la alegerea de invitatii nunta  ar trebui sa fie conformitatea lor cu stilul ceremoniei. Pot fi realizate din hartie de diferite texturi, in diferite culori, cu tot felul de decor:

  • Invitatiile din hartie acoperita cu un finisaj mat sau lucios, precum si din hartie de designer, care are o textura neobisnuita, diferite acoperiri si stralucire, arata spectaculos.
  • Destul de populare astazi sunt invitatiile cu acuarela cu linii translucide delicate care creeaza o atmosfera romantica si pregatesc oaspetii pentru o stare de spirit festiva.
  • Invitatiile cu fotografii ale tinerilor casatoriti subliniaza individualitatea, precum si atmosfera unica a nuntii (pentru realizarea lor, puteti organiza o sedinta foto, sau sa alegeti poze dintre cele disponibile).
  • Daca este planificata o nunta tematica, atunci si invitatiile trebuie sa corespunda:Pentru un stil rustic. Pentru aceasta utilizati hartie de designer sau de artizanat cu stil asemanator lemnului;
  • pentru un stil japonez aplicati evantai, imagini cu flori de sakura, dragoni, motive japoneze etc.
  • Forma invitatiei poate fi clasica - sub forma unei carti postale sau de o forma non-standard:pentru o nunta hawaiana puteti folosi imprimarea sub forma de viata marina, scoici, papuci de plaja;
  • pentru stilul Hollywood sub forma unui poster care va fi rulat si asezat intr-un tub;
  • oaspetii dvs. vor fi placut surprinsi de invitatii-suveniruri, realizate, de exemplu, sub forma unui calendar cu foi, sticla proiectata cu pricepere, o frumoasa esarfa de matase, batoane de ciocolata.

Pentru originalitate, puteti sa plasati invitatia de nunta intr-un cufar, sa o ascundeti intr-o sticla, sa o imprimati pe un disc de vinil, dar nu trebuie sa va lasati prea purtat de valul ideilor extraordinare. Cand va planificati designul, memorati in primul rand ca invitatiile ar trebui sa fie combinate cu toate celelalte imprimari si alte elemente ale sarbatorii.