Cum sa alegeti invitatii de nunta frumoase?

In ajunul fericitului eveniment, forfota de dinaintea nuntii ii copleseste pe tinerii casatoriti, prietenii apropiati, rudele. Este important sa aveti timp pentru orice - sa alegeti rochia miresei, sa decideti asupra formatului evenimentului viitor, sa rezervati sala de banchet. Si, bineinteles sa invitati oaspeti. Cum sa o faceti frumos? Invitatii nunta cu stil sunt un apel personal pentru oaspeti, dupa ce le-au primit, oaspetii se vor pregati din timp pentru evenimentul romantic. Accesoriul de marca va forma prima impresie a evenimentului, va demonstra stilul si focalizarea tematica a evenimentului.

Cea mai buna optiune este sa comandati invitatii de nunta care se potrivesc cu tematica nuntii. Acestea vor informa despre ora, data, locul principalelor evenimente de nunta (ceremonie, sedinta foto, banchet). In invitatii puteti indica tematica, codul vestimentar recomandat si chiar urarile de cadouri. Uneori, invitatiile au indicate informatii despre cum sa gasiti locul nuntii, va picteaza o harta detaliata si fructuoasa a rutei. Aspectul invitatiilor este variat - sub forma de carti postale, felicitari, plicuri, cutii neobisnuite, suluri gratioase. Sunt decorate cu initialele tinerilor casatoriti, monograme si relief.

imagine

Invitatii de nunta de la Lux-Cards 

Invitatiile se bazeaza pe hartie de design texturata. Pentru imprimarea textului se foloseste un font tipografic (color sau clasic negru), preselectat de catre tinerii casatoriti. O optiune alternativa este caligrafia scrisa de mana. Cuvintele scrise cu atentie vor adauga un farmec aparte accesoriului. Invitatiile sunt decorate cu compozitii florale, impletitura decorativa, panglici de satin, cristale, fundite din organza, inimioare. Invitatiile de nunta cu design elegant actioneaza adesea ca un accesoriu de sine statator. Uneori sunt puse intr-un plic, intr-o cutie din carton de designer, intr-o punga de organza.

Varietatea atragatoare de invitatii de nunta prezentate in catalogul Lux-Cards (Ieftine, Clasice, Elegante, Vintage, Moderne, Haioase) va permite sa alegeti accesoriile potrivite pentru ceremonia dvs. tematica. Sunt realizate intr-o paleta specifica de culori si cu un anumit decor. Pentru o nunta in stil vintage (shabby chic, dantelata), atributul poligrafic este decorat cu dantela retro, bijuterii stilizate antice. Decorand sub forma de stele de mare, perlele sunt potrivite pentru o ceremonie in stil nautic. Un accesoriu realizat pe hartie craft va completa organic o nunta rustica, provance, country sau eco.

imagine

In mod traditional, invitatii botez si nunta 2/1 sunt realizate in culori pastelate moi - lavanda, roz moale, verde deschis, liliac. Culoarea clasica alba, completata de stropi aurii, se bucura de o popularitate imensa. Tot felul de nuante ale paletei de bej sunt si ele in tendinte. Invitatiile originale vor face posibila realizarea fanteziilor tinerilor casatoriti, pentru a-si arata stilul individual. Decoratorii ofera solutii de design neobisnuite, materiale originale si tehnici de design interesante. Invitatiile de nunta concepute individual vor deveni un atribut expresiv al evenimentului, evidentiind orientarea romantica a acesteia.