Cum sa alegieti paharele de nunta: sfaturi de baza

Este imposibil sa ne imaginam o nunta fara atributele corespunzatoare, detalii selectate armonios. Paharele festive sunt considerate una dintre partile importante ale evenimentului care uneste inimile. Este important sa alegeti pahare armonioase, pentru ca viata tinerilor casatoriti sa fie plina de culori stralucitoare. 

Cum sa alegeti paharele de nunta

Primul lucru care ii intereseaza pe cei proaspat casatoriti, ce simbolizeaza aceste pahare de nunta. Astfel de pahare sunt un simbol al paharului durerii si al bucuriei pe care mirii vor trebui sa-l bea impreuna. Dar sarbatorile moderne folosesc pahare pentru a decora stilul festiv, fara a acorda o mare importanta interpretarilor populare. Principala regula atunci cand alegeti este sa acordati preferinta paharelor frumoase si gratioase, care in stil se vor potrivi cu designul general al evenimentului si al restaurantului. Stilul clasic al genulusunt flutele (aceasta este denumirea paharelor de sampanie). 

pahare nunta

Directiile stilistice pot fi variate, dar cele mai populare sunt:

 • paharele cu vopsire de masina, se remarca prin costul redus si frumusetea lor;
 • pahare pictate manual, avantajul alegerii - puteti comanda diferite desene, aplicarea numelor sau a unor simboluri, pretul este de obicei putin mai mare decat cel al tehnologiei masinilor;
 • optiuni decorate, aceasta este o optiune simpla atunci cand florile, strasurile si alte accesorii sunt utilizate pentru decorare;
 • prezenta gravurii, poate fi orice - numele, data sarbatorii, aforismele, sunt considerate o solutie exclusiva si unica.

De asemenea, puteti decora ambele pahare si sticla de sampanie in acelasi stil. Dupa ce ati decis optiunea paharelor, este mai bine sa cumparati 2 seturi pentru a va proteja de situatii neprevazute. 

Cine ar trebui sa cumpere paharele de nunta

Nu exista canoane stricte despre cine ar trebui sa efectueze achizitia de pahare pentru nunta. De obicei, proaspetii casatoriti sunt implicati in acest proces impreuna. De asemenea, puteti incredinta acest proces organizatorilor nuntii. Expertii vor selecta optiunile adecvate si designul paharelor de vin, astfel incat sa se incadreze in compozitia stilistica generala.

pahare miri

De unde sa cumparati pahare miri

Paharele de nunta cu modele interesante pot fi achizitionate in magazinul online de invitatii Lux-cards. Iata o selectie larga de optiuni originale care vor completa orice sarbatoare festiva. Solutiile elegante pot fi:

 • clasic (alb-negru, sub forma de miri);
 • in culori stridente, folosind scheme de culori interesante;
 • cu bentite, flori.

Seturile elegante de pahare prezentate in catalog vor completa orice sarbatoare festiva.

Cat costa paharele 

Costul seturilor difera. In dependenta de stil si design. Politica de preturi incepe de la ... .. 

Este oare necesar sa spargeti paharele de nunta

Principalul motiv pentru care se sparg paharele de nunta este respectarea traditiilor antice care exista in multe state. Exista multe optiuni pentru a efectua aceasta procedura:

 • dupa iesirea din Oficiul de Stare Civila;
 • in procesul sarbatoririi unei nunti;
 • inainte de a servi tortul.

pahare nunta 2022

Exista mai multe interpretari de ce se sparge un pahar de nunta:

 1. Protectie. Tinerii casatoriti, astfel, alunga spiritele rele. Acest lucru permite sotului si sotiei sa aiba incredere in fericirea viitoarei casatorii.
 2. Fragilitate. Prin spargerea paharelor, puterea viitoarei casatorii este intarita. Relatiile umane pot fi comparate cu sticla fragila, deci este mai bine sa spargeti paharele in ziua nuntii dvs., astfel incat sa pugteti trai apoi fericit si mult timp in dragoste.
 3. Stabilitate. Spargand paharele, exista o intelegere ca este imposibil sa refaci ceea ce este pierdut. Prin urmare, atunci cand incheiati o casatorie, este necesar sa incercati sa pastrati ctot ceea ce este fragil - iubirea si sentimentele reciproce. 

Alegand pahare frumoase, veti putea aranja o sarbatoare de nunta armonioasa si fara cusur. Bazati-va pe gustul dvs., decizia stilistica a evenimentului, pentru a crea o atmosfera incredibila, care va fi memorata pentru o viata intreaga.