Informatia necesara despre marturiile de nunta

Evenimentul nuntii necesita o pregatire minutioasa, cu cel putin cu un an anterior evenimentului de nunta. Aceasta include locul organizarii, alegerea meniului, rochiei, costumului de mire, invitatiilor dar si al marturiilor.

Marturiile sunt considerate a fi niste memento despre nunta. De cele mai multe ori marturiile sunt pastrate anume pentru a duce invitatii cu gandul la evenimentul la care au participat. Lucru ce trezeste amintiri calde, placute.

Desi pana nu demult putini stiau despre traditia de marturii, aceasta traditie dateaza din secolul XVI, in Anglia – atunci cand mirii ofereau bomboniere, dulciuri si altele, drept amintire tuturor invitatilor de nunta. Iar in prezent drept marturii se ofera o varietate mult mai larga drept marturii invitatilor, in functie de preferinte, tendinte de moda, tematica nuntii, etc.

In prezent marturiile personalizate sunt la mare cautare. Iar cautarea poate fi una dificila, deoarece multitudinea de optiuni este imensa. Marturiile vor fi oferite tuturor, de aceea cadourile trebuie sa fie cat mai speciale si unice.

Marturiile personalizate ce contin initialele proaspetilor casatoriti, sau cu data evenimentului sunt la mare cautare, precum si atasarea unui biletel cu multumire pentru fiecare invitat in parte. Lucru ce denota respect.

Marturiile perfecte sunt cele in tematica cu insasi nunta. Astfel se creeaza un tandem intre nunta si marturie.

Nunta mediteraneana prefera marturii de genul de sticlute cu uleiuri; nunta rustica – marturiile confectionate din lemn, etc.

Marturiile pot fi oferite atat pe masa, fie personal la finalul nuntii. Important e ca marturia sa fie simbolica, sa surprinda invitatul.

Categoriile de marturii includ: marturiile clasice dulci, cutii elegante, bomboane de ciocolata, prajitura sau turta dulce. La sigur vor fi pe placul tuturor: de la mic la mare.

Plantele uscate in saculete de organza, la fel reprezinta un model de marturii speciale, dar si alte accesorii ce au un rol simbolic.

Cei pasionati de lectura vor alege semne de carte elegante in locul de marturiile simple cu bomboane, ciocolate sau alte dulciuri.

Bancutele de miere vor ajunge a fi un deliciu al invitatilor.

Un alt deliciu ce bucura ochiul este marturia – fotografie. Puteti sa cadonati o astfel de marturie sau sub form aunui magnet de frigider, rame cu fotografii imprimate ale mirilor cu invitatii.

Un loc deosebit il ocupa marturiile muzicale. Aici puteti cadona mirilor audio cu dansul mirilor, sau chiar intreaga coloana audio a nuntii.

Alegerea depinde de personalitatea, preferintele si chiar de dvs. insusi. Alegerea este facuta de cuplu, nu de altcineva, astfel ambii viitori miri vor fi satisfacuti de alegerea facuta. Principalul sa tinem minte ca acest obiect cadonat trebuie sa fie atat placut cat si folositor.

Drept cobncluzie putem spune ca marturiile sunt un cadou ce reprezinta multumire fiecarui invitat in parte.