Invitatie de nunta perfecta 2022: Care sunt noile tendinte?

Ce determina starea de spirit a oaspetilor la nunta dvs.? In mare parte de invitatie nunta! La urma urmei, aceasta mica invitatie nu numai ca poate da tonul evenimentului, ci si ofera oaspetilor posibilitatea de a simti atmosfera nuntii chiar inainte de inceputul evenimentului. Ce design de invitatie sa alegeti in 2021 - sa vorbim despre asta!

Ce fel de invitatii de nunta sa comandati?

Pentru a-i face pe oaspeti sa astepte cu nerabdare ziua nuntii dvs., va propunem sa faceti astfel de invitatii elegante precum:

  • Hartie texturata. Senzatiile tactile la imprimare nu sunt mai putin importante decat componenta vizuala. Cartonul de design texturat si stantarea la moda sunt o optiune win - win in designul invitatiilor de nunta!

imagine

Eleganta si lux - la asta se va gandi invitatul atunci cand se uita la o astfel de invitatie. O astfel de invitatie doresti sa o atingi, sa o examinezi mai atent, sa o pastrezi ca un suvenir si sa o arati prietenilor dvs. Starea evenimentului este garantata! Cum sa omiteti un astfel de eveniment?

Va faceti griji ca cineva din cercul dvs. a comandat deja asa ceva? Nu va faceti griji: din varietatile prezentate de carton de design, veti putea alege unul exclusiv. Principalul lucru este sa nu exagerati cu designul: materialul este atat de frumos in sine, incat nu necesita inramare sau decorare suplimentara! Doar informatiile necesare si nimic mai mult.

  • Abundenta de culori stralucitoare. 

Faptul ca 2022 promite sa fie feeric, se stie inca din toamna.

La ce palete merita sa atrageti atentia? Culorile acide, nuantele proaspete, jocul culorilor, gradientul, combinatiile contrastante care de obicei sunt incompatibile sunt acum in topul popularitatii. Dar, exista un dar! Invitatia face parte din conceptul evenimentului. Daca nunta este planificata intr-un stil clasic, este mai bine sa va abtineti de la astfel de experimente. Desi, pariez ca in mainile unui designer priceput, chiar si  invitatia executata intr-o culoare extrem de dura va arata romantic.

imagine

  • Solutie nestandarta. Surpriza cu creativitate! Cine a spus ca o invitatie de nunta trebuie sa fie intr-un plic sau sub forma de sul? Sa va spun cum sa treziti interesul publicului pentru evenimentul principal din viata dvs.?

In acest sezon, invitatiile de nunta non-standard obtin o popularitate tot mai mare. O invitatie sub forma unui puzzle de asamblat va arata extraordinar. O invitatie cu efect 3D va crea o impresie de neuitat. Invitatiile intr-o sticla arata extravagant si elegant.

Vreti sa va surprindeti oaspetii? Invitatiile dulci sunt tendinta sezonului. Sigiliul se aplica pe cutia in care sunt ambalate dulciurile sau pe ambalajul unui baton de ciocolata. Inlocuiti dulciurile cu un magnet cu o fotografie a tinerilor casatoriti, iar un astfel de suvenir va ocupa un loc de vaza in casa celor dragi.

Nu va fie frica sa experimentati cu materialele. Va amintiti de particularitatile invitatiilor din lemn si plastic transparent? Desi, nu. Aceste capodopere trebuie vazute macar o data! Va asteptam la tipografie.

  • Minimalism laconic. Acest stil isi pastreaza cu incapatanare pozitia. Estetica si simplitatea designului sunt principalele sale avantaje. Nimic in plus! Cand proiectati invitatii de nunta intr-un stil minimalist, nu uitati sa includeti informatiile necesare despre eveniment. Cine se va casatori, unde va avea loc evenimentul, la ce ora este programata ceremonia de inregistrare a casatoriei, la ce ora va incepe banchetul, care este codul vestimentar. Personalizati-va intotdeauna invitatia. Este mai bine sa va adresati dupa nume si patronimic. Puteti indica traseul evenimentului si orice informatii utile.

imagine

Nu doriti sa va stricati designul cu un text prea mare? Un mic cod QR sau o carte de vizita Instagram va va fi de folos! Invitatii va vor aprecia grija!

  • Motive la moda. Ce este special in designul anului 2022? Printre noile tendinte ar trebui mentionate motivele de acuarela si designul antic. Sa va demonstrez cum va arata invitatia pentru nunta dvs. in acest stil?

Acum stiti cum sa creati invitatia nunta perfecte. Pe cine pot ajuta cu organizarea principalului eveniment din viata?