Rolul invitatiilor de nunta ieftine?

Cu totii avem vise. Un vis aparte este nunta. Un eveniment fericit care pune la baza o noua familie. Si totodata un eveniment ce intruneste zeci de familii la acelasi eveniment. Aici vorbim de zeci sau chiar sute de invitatii. Un asemenea eveniment necesita o buna organizare. Suntem siguri ca nu vreti sa va treziti cu o luna inainte de nunta cu accesorii lipsa, de exemplu invitatii nunta ieftine. Pentru aceasta plasati comanda din timp, nu in ultimul moment, si inmanarea invitatiilor cu 2-3 luni inainte de eveniment.

Cu o privire asupra invitatiei puteti sa va faceti o idee clara despre stilul nuntii. Sa nu uitam ca toate accesoriile trebuie sa fie in acelasi stil pentru a da dovada de bun gust si rafinament.

La moment in voga sunt stilurile glamorous, modern, elegant, rustic si desigur ca binecunoscutul si vesnicul in voga stil clasic.

In dependenta de gusturile si preferintele mirilor o nunta poate fi grandiaosa sau eleganta, simpla sau rustica.

Paleta de culori la fel ocupa un loc important. Culoarea capteaza atentia, pune accentul pe invitatie si ne trezeste curiozitatea referitor la continut iar textul isi joaca rolul de informator.

In prezent tinerii isi aleg cu o mare meticulozitate paleta de culori, deoarece in aceasta culoare vor fi absolut toate accesoriile: numerele de masa, cardul de amplasare, plicul pentru bani, invitatia si chiar marturia.

Puteti alege sa utilizati aceiasi culoare dar in mai multe tonuri. De exemplu culoarea alba poate trece intr-o culoare bej sau crema, iar culoarea metalica se poate transforma intr-un auriu chic.

La fel o alegere grea este si textul invitatiilor de nunta. Acesta trebuie sa contina cele mai sincere intentii, ganduri si emotii, si totodata s ainsume toate detaliile, sa nu fie omis nimic.

Pentru a nu supraincarca invitatiile trebuie sa fiti succint: un mic mesaj, ora, data, locatia si posibil un numar de contact. Este preferabil ca invitatiile sa contina informatia necesara intr-o forma cat mai placuta ochiului, eleganta, sofisticata, clasica si totodata sa bucure ochiul si sa nu supraaglomereze spatiul invitatiei.

De aceea comandati invitatiile cu cel putin 2-3 luni inainte de inmanarea acestora catre invitati. Noi le confectionam timp de 2-3 saptamani, ceea ce suntem siguri ca este un rezultat rapid si totodata calitativ.

Pretul difera in functie de design, materia prima folosita, si stilul ales. Modelele mai complicate ce necesita o munca mai migaloasa vor fi mai scumpe in comparatie cu cele simple si care nu necesita o alocare mare de timp.

In incheiere am vrea sa va spunem ca invitatiile nu sunt doar un gest de bun gust si educatie, ci dau tonul petrecerii cu mult timp inainte de insasi evenimentul.