0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Invitatii botez

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

Invitatii botez «Lux-Cards» colectia 2024

Botezul copilului este un eveniment emotionant si important, motiv pentru care este atat de important ca acest accesoriu ca Invitatii botez sa fie special, create si semnate cu suflet. In catalogul nostru „Lux-Cards” puteti gssi invitatii de botez pentru botezul unui bebelus, decorate manual cu accesorii in culori pastelate delicate, precum si decorate cu pietre si perle gratioase. O astfel de invitatie va fi pastrata de invitati timp de multi ani, pastrand amintiri calde ale acestei zile pline de lumina.

Cu ajutorul invitatiilor de la "Lux-Cards" veti putea organiza botezul celui mic luand in considerare chiar si cele mai importante detalii. Selectia e mare: puteti alege din multimea de sabloane si modele pe care le-am pregatiti deja pentru a Va ajuta cu texte invitatii botez.

Invitatii botez ieftine

Cautati cele mai originale Invitatii botez ieftine in acelasi timp care sa uimeasca si sa ii frapeze pe cei dragi? Cele mai frumoase si dragute invitatii din catalogul magazinului online «Lux-Cards» vor ramane o amintire frumoasa pentru oaspetii si vinovatii evenimentului, in special parintilor si copilului. Nu putem nega faptul ca o invitatie frumoasa si cu o inscriptie din suflet este un mic cadou nesemnificativ dara tat de cald inimii si sufletului, dar mai ales e atat de placut!

Noi suntem cei ce putem confectiona cele mai diverse si memorabile invitatii de botez, de orice culoare, tematica sau stil. La fel vom si avea grija ca acestea sa se combine cu stilul si elementele de decor ale botezului.

Sa nu uitam ca botezul este un eveniment foarte important, luminos, special din viata oricarui om. Cu ajutorul la Invitatii botez ieftine de la Lux-Cards transformati ziua botezului bebelusului dvs. in una din cele mai memorabile zile din viata bebelusului dvs. Si asa cum mereu ne dorim ca si invitatii sa ramana frapati, este imperic sa avem grija de toate accesoriile de botez, inclusiv – plicuri si textul invitatiei.

Colegii nostri Va vor sta la dispozitie oricand – anume pentru a face ca invitatii sa se simta speciali iar parintii si copilul sa nu uite niciodata aceasta sarbatoare frumoasa a copilului.

Copilul dvs. este cel mai deosebit pentru dvs., invitatii la fel, parintii tot, de ce trebuie sa se deosebeasca invitatiile? Dar cine a spus ca acestea trebuie sa fie la un pret exorbitant? Nu uitati ca in magazinul nostru online pana si cele mai frumoase, sofisticate si memorabile invitatii pot fi si ieftine. Pentru ca ne dorim ca dvs. sa nu ne uitati pe noi si sa apelati la serviciile noastre deja si la nunta copiilor dvs.

Mai multe categorii:

Invitatii Botez Baiat
Invitatii Botez Deosebite
Invitatii Botez Fete
Invitatii Botez Haioase
Invitatii Botez Mickey Mouse

WhatsApp