0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Invitatii Botez Deosebite

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Invitatii Botez Deosebite 2022 de la Lux-Cards

Sunteti in toiul pregatirilor pentru botezul copilului dvs.? Suntem siguri ca aveti nevoie si de invitatii. Pentru a va lua aceasta povara de pe umerii dvs. va oferim la dispozitie toata gama de produse din cadrul magazinului online Lux-Cards. Aici puteti gasi cea mai mare varietate de invitatii botez deosebite la preturile cele mai mici.

Despre aceasta zi atat dvs. cat si copilul, dar si invitatii dvs. trebuie sa va amintiti ca despre o zi speciala, despre amintirea caruia veti avea doar emotii de fericire si veti trezi zambetul nostalgic pe buzele dvs.

Selectarea de invitatii de botez este unul din elementele cheie ale organizarii ceremoniei sacre de botez. Si anume pentru aceasta va oferim in atentia dvs. invitatii botez deosebite confectionate din hartie de calitatea superioara, diverse texturi, elemente de design modern si inovationale. Invitatiile vor fi individualizate conform doleantelor dvs.

Daca veti apela la serviciile magazinului nostru online, Lux – Cards, va asiguram ca vom atrage atentia la cele mai minutioase si totodata importante detalii. La fel va putem veni in autor si cu texte invitatii botez. Aici avem texte gata pregatite, care chair daca nu vor fi selectate de dvs., atunci la sigur va vor inspira!

Cu ajutorul de invitatii botez ieftine de la Lux-Cards  veti avea parte de o ceremonie bine pusa la punct, plina de rafinament, bun gust care va impresiona invitatii dvs.!

Mai multe categorii:

Invitatii Botez Baiat
Invitatii Botez Deosebite
Invitatii Botez Fete
Invitatii Botez Haioase
Invitatii Botez Ieftine
Invitatii Botez Mickey Mouse

WhatsApp