0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Invitatii Botez Fete

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Invitatii Botez Fete 2024– cu livrare in Romania

In aceasta categorie sunt prezentate „Invitatii Botez Fete”, gama de culori si stiluri de decorare Va va permite sa alegeti cel mai potrivit design care sa fie pe placul dvs. sis a coincide cu dorintele dvs.

Una din cele mai frumoase etape, si cea mai prima si importanta etapa a bebelusului, parintilor, buneilor, rudelor si nasilor este botezul copilului.

Ca sa aveti parte de o sarbatoare de neuitat sis a va inspiram, va oferim spre atentie aceasta colectie de invitatii botez pentru fete cu ajutorul carora veti avea la indemana cea mai sofisticata, eleganta si modesta metoda de a invita oaspetii la acest eveniment important pentru dvs. si principesa dvs.

Invitatii de botez  pentru Fete din magazinul online Lux Cards

Minunatele Modele de invitatii botez  pentru Fete din cadrul magazinului online Lux Cards vor ramane drept o amintire de durata pentru parintii copilului si le vor reaminti de aceasta zi luminoasa multi ani inainte dupa serbare. Cred ca sunteti de acord ca este foarte placut sa primiti o invitatie atat de frumoasa cu o inscriptie plina de emotii!

In catalogul nostru veti gasi spre alegere o multitudine de invitatii de Botez in diferite culori, astfel incat acestea sa fie combinate armonios cu alte elemente decorative. Invitatiile originale sunt realizate din materiale de inalta calitate, asa caisi vor pastra aspectul impecabil o perioada indelungata de timp.

Mai multe categorii:

Invitatii Botez Baiat
Invitatii Botez Deosebite
Invitatii Botez Haioase
Invitatii Botez Ieftine
Invitatii Botez Mickey Mouse

WhatsApp