0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Invitatii Botez Haioase

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Invitatii Botez Haioase 2022 de la Lux-Cards

Colectia magazinului online Lux-Cards  include si invitatii botez haioase,  pentru a avea parte de un eveniment inconfundabil!

Copilul dvs. este deosebit, de aceea si petrecerea sa trebuie sa fie la fel, iar pentru aceasta nu ezitati sa apelati la invitatii deosebite. Noi va stam la dispozitie anume pentru a indeplini toate dorintele si doleantele dvs. si ca sa fim siguri ca sunteti multumit de rezultatul obtinut. Suntem siguri ca sunteti in cunostinta de fapt ca Invitatii botez trebuie sa fie in tandem cu tipul, stilul si tonalitatea evenimentului pe care doriti sa il organziati. Alegand cele mai bune invitatii va veti asigura ca petrecerea in cinstea botezului micutului va fi de neuitat.

Relatati frumos despre evenimentul dvs., conferiti o atmosfera placuta de la bun inceput. Principalele avantaje ale invitatiilor frumoase Lux-Cards sunt caldura mainilor mesterului si atentia la detalii. Catalogul contine optiuni pentru un text de invitatie frumos, o selectie mare de sabloane si mostre de invitatii. Destinatarul o va simti cu siguranta. Invitatiile realizate cu succes si cu gust, oaspetii pastreaza apoi ca o amintire nostalgica despre un eveniment sau altul. De asemenea, in magazinul nostru online puteti da comanda si de Invitatii nunta si botez

Designerii nostri sunt in pas cu toate stirile din domeniu, anume de aceea modelele noastre sunt in pas cu ultimele tendinte. Odata ce alegeti invitatii botez haioase de la magazinul Lux – Cards, sa stiti ca ati dat deja start petrecerii.

Mai multe categorii:

Invitatii Botez Baiat
Invitatii Botez Deosebite
Invitatii Botez Fete
Invitatii Botez Ieftine
Invitatii Botez Mickey Mouse

WhatsApp