0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Invitatii botez Mickey Mouse

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

Invitatii botez Mickey Mouse

Lumea celor mici e atat de plina de farmec si euforie. La fel ca lumea desenelor animate de unde copii se inspira si isi creeaza modele. Cum ar fi Mickey Mouse de exemplu.

Oferiti invitatilor dvs. invitatii botez Mickey Mouse si puteti fi siguri ca copiii acestora vor fi cei mai fericiti si vor fi primii ce se vor bucura si accepta invitatie. In primul rand deoarece aceste invitatii vor fi pe placul micilor, vor trezi zambetul pe fata acestora, iar ce e mai frumos pentru un parinte decat sa isi vada copilul zambind? De aceea pentru a ridica dispozitia oaspetilor si micilor invitati puteti apela cu incredere la invitatii botez Mickey Mouse, nu veti da gres.

Puteti alege invitatii individuale doar cu Mickey Mouse, sau cu toti prietenii sai, puteti compila singuri textul, sau apela la serviciile noastre. Oricare ar fi alegerea puteti fi siguri ca oaspetii vor aprecia faptul ca v-ati gandit la micii sefi ai fiecarei familii.  

De ce sunt bune aceste invitatii? Deoarece e botezul copilului, si anume o tematica copilareasca va da de inteles, fara cuvinte despre ce fel de eveniment este vorba. Si nu in ultimul rand, principalul personaj al serii este copilul, de aceea o tematica specifica si anume care ar fi pe placul lui ar trebui aleasa. Un plus mare al invitatiilor din categoria invitatii botez Mickey Mouse este ca se potrivesc atat fetitelor cat si baieteilor.

Mai multe categorii:

Invitatii Botez Baiat
Invitatii Botez Deosebite
Invitatii Botez Fete
Invitatii Botez Haioase
Invitatii Botez Ieftine

WhatsApp