0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Invitatii nunta & botez

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Invitatii nunta & botez 2024 cu livrare in Romania

In aceasta categorie sunt prezentate «Invitatii nunta si botez» de o gama de culori si stiluri de decor ce Va va permite sa alegeti cele mai potrivite invitatii pentru gustul si doleantele dumneavoastra. Tot aici puteti vedea optiunile pentru texte de Invitatii nunta botez 2 in 1 text

Iubitorii parinti abordeaza designul acestor sarbatori cu o grija si atentie sporita. Atunci cand pregatesc un eveniment, se bucura ca copii. Isi doresc sa fie totul perfect si sa evidentieze importanta evenimentului nu doar pentru copil, ci si pentru parinti. Puteti invita familia si prietenii, desigur ca si prin telefon sau SMS, dar atunci cand veti inamana viitorilor oaspeti invitatiile din subcategoria Invitatii Nunta si Botez 2 in 1 cu cuvinte calde, cu o fotografie a copilasului dvs. sau cu un design tematic, acestea vor creea dispozitia de sarbatoare unde fiecare este deosebit si bine primit, si mai mult se simte important. Oaspetii vor fi fericiti sa pastreze o astfel de invitatie timp de multi ani ca sa-si aminteasca cu zambetul pe buze si in gand despre acest eveniment! sarbatoarea cu un zambet stralucitor!

Cu ajutorul invitatiilor noastre din cadrul magazinului online Lux Card, veti avea parte de o organizare a botezului si nuntii impecabila, asta deoarece vor fi luate in consideratie pana si cele mai mici detalii. Puteti face alegerea intre multitudinea de sabloane care Va asteapta spre alegere, la fel putem sava ajutam nu doar cu design-ul, gama de culori ci si cu texte Invitatii nunta si botez.

Faceti astfel ca evenimentul combinat de nunta si botez, sa fie de neuitat, memorabil si greu de egalat. Pentru asta alegeti Invitatii botez si nunta ieftine din cadrul magazinului nostru online.

WhatsApp