0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Inviatii Ieftine

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

Invitatii de nunta – ieftine dar atat de frumoase…

Daca sunteti in graba si totodata doriti sa economisiti, atunci oferta noastra de a procura invitatii nunta ieftine din cadrul magazinului online «Lux-Cards» create anume pentru dvs. Invitatiile cu text deja imprimat sunt la cele mai loiale preturi – o optiune simpla si ieftina. In plus, Veti putea primi comanda dvs. primi chiar in aceiasi zi!

Pregatirile de nunta – sunt un process indelungat si uneori foarte obositor, de aceea scopul nostru este de a Va face munca mai usoara. Noi deja am efectuat o mare parte din lucru in locul dvs.: am elaborat stilistica, exteriorul, formatul si chiar si textul invitatiilor. Tot ce este necesar de la dvs. Este sa completati campurile necesare (data, ora, locul evenimentului si a banchetului), si desigur ca sa introduceti si numele, prenumele oaspetilor. In magazinele noastre veti gasi si invitatii nunta ieftine, invitatii nunta clasice, care la sigur vor fi deciziile stilistice cele mai reusite ale evenimentului dvs.!  

Nunta – de regula, este un eveniment de familie. Acest eveniment e cel care are usile deschise doar celor mai apropiati si dragi, precum si oamenilor care va cunosc, iubesc si primesc asa cum sunteti dvs. Pentru ei puteti allege invitatii ieftine selectand tematica care Va este cea mai apropiata. Astfel va putem propune in cazul unei tematici de basm sau romantic sa achizitionati invitatii nunta elegante, la o tematica laconica puteti selecta invitatii nunta haioase, ca acestea sa redea dispozitia evenimentului invitatilor, in cazul in care organizati o nunta doar cu prietenii atunci puteti fara grija sa faceti comanda de invitatii nunta cu poza, daca insa aveti arte de oameni deosebit de dragi, atunci nu ezitati si comandati invitatii nunta deosebite.

Invitatii ieftine de nunta de la «Lux-Cards»

In magazinul nostru online am colectat pentru dvs. o colectie enorma de modele invitatii nunta 2024. La noi puteti alege, din marea colectie, chiar si invitatii ieftine de nunta la doar 0,5 RON, invitatii care Va vor crea o atmosfera minunata de nunta! Invitatiile ieftine d enunta reprezinta cea mai optima optiune pentru nuntile cu un mare numar de invitati!

Colectia noastra exclusiva de invitatii d enunta ieftine Va va permite sa alegeti cele mai frumoase invitatii la cel mai mic pret!

Mai multe categorii:
Modele Invitatii Nunta 2024
Invitatii Moderne
Invitatii Clasice
Invitatii Vintage
Invitatii Tematica
Invitatii Elegante
Invitatii Deosebite
Invitatii Flori
Invitatii Papirus
Invitatii Haioase
Invitatii Cu Poza
Invitatii Cu Inimioare
Invitatii Cununia Civila
Invitatii Nunta Simple

WhatsApp