0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Invitatii Clasice

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

Invitatii nunta Clasice – Colectia 2024 «Lux-Cards»

Colectia magazinului online „Lux-Cards” Va prezinta Invitatii nunta Clasice, pe care le puteti comanda online cu livrare in toata Romania.

Este primordial sa ne decidem asupra categoriei dorite: vom utiliza Invitatii nunta clasice sau ceva mai creativ? Stilul viitoarei nunti Va va ajuta sa faceti alegerea corecta: invitatiile clasice vor fi potrivite pentru orice sarbatoare, cele originale sunt mai potrivite pentru cele tematice sau retro. De asemenea, pot fi folosite ca suveniruri ce sa ramana in amintirea oaspetilor.

Invitatii de nunta clasice cu livrare pe intreg teritoriul Romaniei si Europa

Daca ne-am decis ca la nunta vom avea Invitatii de nunta clasice– atunci putem fi siguri ca evenimentul nostru va fi ca si aceste invitatii - aristocratic si elegant. Dar chiar si aici exista loc pentru imaginatie: Va puteti juca cu forma, schema de culori si decorul, fara a trece dincolo de stilul solemn si putin formal. Invitatiile sul cu un sigiliu de ceara legat cu o panglica de matase vor arata elegante si interesante. Cardurile din plicuri sau invitatiile sub forma de carti postale nu arata nici ele mai putin elegante. Pentru a proiecta optiuni clasice, puteti folosi hartie groasa, satin, catifea, hartie imbatranita artificial sau carton gros. In combinatie cu materiale rafinate, o paleta de culori rafinata va arata, de asemenea, la locul sau: alb, auriu, argintiu, verde profund, stacojiu, albastru si violet. Invitatiile de nunta clasice sunt cel mai bine decorate in stiluri festive si luxuriante, precum vintage, baroc, rococo sau modern, dar materialele mai naturale, nuantele pastelate si motivele naturale vor fi potrivite pentru evenimentele boho, eco sau rustice.

Aceste modele de invitatii sunt prezentate intr-un stil clasic. Daca aderati la o ceremonie de nunta clasica si nu doriti nimic extravagant, provocator si extraordinar – atunci ati ajuns la locul potrivit.

Mai multe categorii:
Modele Invitatii Nunta 2024
Invitatii Moderne
Invitatii Vintage
Invitatii Tematica
Invitatii Elegante
Invitatii Deosebite
Invitatii Flori
Invitatii Papirus
Invitatii Haioase
Invitatii Cu Poza
Invitatii Cu Inimioare
Inviatii Ieftine
Invitatii Cununia Civila
Invitatii Nunta Simple

WhatsApp