0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Invitatii Creative

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

Invitatii Nunta Creative de la Lux-Cards

In colectia magazinului online Lux-Cards veti gasi invitatii nunta creative, din carton gros cu modele romantice traditionale. Sa stici ca invitatii nunta simple, decorul carora nu contine nimic de prisos, sunt versatile si perfecte pentru o nunta in aproape orice stil. Decoratorii nostri vor completa felicitarile cu numele tinerilor casatoriti si ale invitatilor, precum si vor tipari orice text la alegere!

Invitatiile de nunta frumoase si originale joaca un rol important in a permite invitatilor sa experimenteze atmosfera de nunta chiar inainte de sarbatoare, pe cand invitatii nunta simple din colectia magazinului online Lux-Cards sunt capabile sa intrige, sa trezeasca un interes deosebit si dorinta de a lua parte activ la nunta fiecarui invitat.

In plus, invitatiile alese in stilul intregii ceremonii de nunta, precum si realizate cu un “acel ceva” marturisesc respectul pentru fiecare invitat, ceea ce este foarte important.

Nu uitati ca obtinerea invitatiilor de nunta frumoase si stilate este intotdeauna o placere si o anumita garantie ca invitatul dorit va fi cu siguranta prezent la ceremonia de nunta.

Mai multe categorii:
Modele Invitatii Nunta 2022
Invitatii Moderne
Invitatii Clasice
Invitatii Vintage
Invitatii Tematica
Invitatii Elegante
Invitatii Deosebite
Invitatii Flori
Invitatii Papirus
Invitatii Haioase
Invitatii Cu Poza
Invitatii Cu Inimioare
Inviatii Ieftine
Invitatii Cununia Civila

WhatsApp