0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Invitatii Cununia Civila

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

Invitatii Cununie Civila 2022 de la Lux-Cards

Cununia civila, sau inscrierea este etapa premergatoare cununiei religioase. La fel ca si orice eveniment legat de nunta, necesita o pregatire minutioasa.

Tot mai nulti tineri, sau din motive economice, pandemice isi organizeaza in locul unei nunti pompoase o simpla ceremonie de cununie civila. Desi aleg sa serbeze modest, acestia doresc apropiatii sa le fie alaturi, anume de aceea aveti si aici nevoie de invitatii cununie civila.

La fel ca si toate celelalte tipuri de invitatii, invitatiile din categoria invitatii cununie civila la fel necesita o ora, loc, data sau orice informatie in legatura cu aceste detalii. In primul rand acestea trebuie sa contina: data, ora, locul, ce eveniment va avea loc, etapele cununiei civile, tinuta (la alegere).

Cununia civila este primul pas in stabilirea cuplului de tineri casatoriti. Un pas important care trebuie anuntat la fel de somptuos. Compania noastra va vine in ajutor cu alegerea celor mai frumoase, simple, elegante, fastuoase invitatii cununie civila. Pentru ca stim cum sa o facem si pentru ca va vrem fericiti!

Mai multe categorii:
Modele Invitatii Nunta 2022
Invitatii Moderne
Invitatii Clasice
Invitatii Vintage
Invitatii Tematica
Invitatii Elegante
Invitatii Deosebite
Invitatii Flori
Invitatii Papirus
Invitatii Haioase
Invitatii Cu Poza
Invitatii Cu Inimioare
Inviatii Ieftine
Invitatii Nunta Simple