0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Invitatii Florale

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

Invitatii nunta florale – Colectia 2024

Colectia magazinului online „Lux-Cards” prezinta Invitatii nunta florale, pe care le puteti comanda online cu livrare in intreg teritoriul Romaniei.

O invitatie nunta nu este doar o carte postala cu informatii despre ora si locul evenimentului. Acesta este primul lucru pe care viitorii oaspeti il vor afla despre viitoarea ceremonie, stilul acesteia si ideea viitorului cuplu. Invitatia trebuie sa se potriveasca decorului de nunta, schemei de culori si ideii generale. Este important saalegeti nu numai un design bun pentru invitatie, ci si o forma potrivita pentru aceasta. Da, puteti invita oaspetii nu numai cu o invitatie obisnuita, ci si in multe alte moduri.

Invitatii nunta cu florale «Lux-Cards» cu livrare in toata Romania

Florile au preluat anul acesta avanscena si, daca intentionati sa va decorati nunta cu o varietate de flori, atunci o invitatie florala este o idee minunata pentru a asocia toate elementele nuntii dvs. Designul cu flori se va potrivi oricarei nunti, puteti folosi orice varianta la invitatia dvs. de nunta.

 Daca sunteti firi romantice si pline de idei creative atunci veti aprecia invitatii nunta cu flori de la Lux-Cards. Invitatiile din magazinul nostru online vor completa intregul eveniment cu vivacitate, orice paleta de culori si orice flori posibile! Invitatiile sunt efectuate handmade si meticulos cu acuarela, pe aceste invitatii pot fi reprezentate orice flori doriti dvs. de la narcisii si ghioceii plapanzi, la firavele lalele si romanticii trandafiri si pana la levantica minunata si eucaliptul strident. Avem deja fabricate modele de invitatii care doar asteapta sa fie selectate de dvs.

Acest tip de invitatii sunt perfecte pentru persoanele romantice, alegand acest tip de invitatii cu flori veti avea doar de castigat! In plus selectand astfel d einvitatii veti da dovada de imaginatie si creativitate deoarece combinatiile de culori si flori trebuie sa se asocieze intre ele. Iar la acest capitol noi suntem cei mai buni. Orice model invitatii cu flori vor trezi romantismul, imaginatia si creativitatea din fiecare invitat, iar dvs. veti fi asigurat cu invitatiile cele mai elegante, simple, pline de vitalitate si frumusete dintr-o singura lovitura!

Mai multe categorii:
Modele Invitatii Nunta 2024
Invitatii Moderne
Invitatii Clasice
Invitatii Vintage
Invitatii Tematica
Invitatii Elegante
Invitatii Deosebite
Invitatii Papirus
Invitatii Haioase
Invitatii Cu Poza
Invitatii Cu Inimioare
Inviatii Ieftine
Invitatii Nunta Simple

WhatsApp