0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Invitatii Lux Cards

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

Invitatii Lux Crads din colectia 2024

Invitatii nunta deosebite – cea mai buna optiune pentru ceremoniile tematice de nunta sau evenimentelor cu programe distractive originale. Astfel de invitatii creative pot fi sub absolut orice forma: fotografii, imitatii de obiecte, articoe de ziare sau harti distractive. Acestea pot fi decorate in orice stil.

Unica regula – invitatia creativa trebuie sa se asorteze cu tematica si stilul nuntii. Pentru o petrecere retro se va potrivi perfect o invitatie ce se aseamana cu o lampa disco sau un disc de vinil, pentru o nunta cu accentul pe muzica si dans cel mai perfect ar fi o imagine cu un instrument muzical sau o pereche ce danseaza. Cel mai bine este sa nu incarcam prea tare aceste invitatii de nunta moderne cu decor si sa gandim bine si meticulos orice detaliu si gama de culori.

Modele invitatii nunta de la «Lux-Cards»

Tinuta de mireasa rafinata, limuzina maiestuoasa, fotografiile originale si un tort de dimensiuni cosmice ... Si pentru ce se va intipari in amintiri nunta dvs? Pentru ca sarbatoarea sa aiba un succes colosal, nu ar trebui evitat nici cel mai mic detaliu. Si ca sa stiti primul „detaliu mic” care este extrem de important reprezinta invitatiile.

Invitatiile de nunta cu un design original sunt un detaliu important care poate stabili laitmotivul asteptatului eveniment. De la ele se incepe principalul: gandurile oaspetilor despre nunta dvs. Ei se gandesc la tinutapotrivita pentru un astfel de eveniment vesel, de ce cadou ar fi demn de tinerii casatoriti.

Invitatiile populare din randul clientilor nostri sunt urmatoarele:

  • Carti postale uimitor de frumoase, usor pretentioase pentru cupluri romantice, realizate pe hartie in relief;
  • Invitatii solide, capabile sa sugereze fara echivoc de un format „solid” al sarbatorii, care nu implica concursuri sau glume prea frivole;
  • Pentru nuntile tematice, de exemplu, in stilul unui carnaval brazilian fierbinte, a unei petreceri medievale sau a anilor saptezeci  - este mai bine sa alegeti invitatii - sul cu informatii despre formatul sarbatorii;

O optiune interesanta este plasarea unei fotografii a tanarului cuplu pe cardul de invitatie. Daca doriti, puteti cumpara invitatii cu textul deja tiparit sau altele cu spatiu gol pentru a completa de sine statator invitatiile de nunta proiectate original.

Sunteti demn de o nunta fascinanta si va sfatuim sa incepeti cu invitatii nunta moderne!

Puteti comanda invitatii de nunta online in cadrul magazinului online«Lux-Cards»

Mai multe categorii:
Modele Invitatii Nunta 2024
Invitatii Moderne
Invitatii Clasice
Invitatii Vintage
Invitatii Tematica
Invitatii Elegante
Invitatii Flori
Invitatii Papirus
Invitatii Haioase
Invitatii Cu Poza
Invitatii Cu Inimioare
Inviatii Ieftine
Invitatii Cununia Civila
Invitatii Nunta Simple

WhatsApp