0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Meniu

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Meniuri pentru nunta si botez 2024 de la Lux Cards

Aceasta categorie este suplinita de «Meniuri pentru nunta si botez», in intreaga gama de culori, design si stiluri de confectionare, ceea ce Va va permite sa intelegeti ce anume Va doriti, si sa optati pentru optiunea favorabila dvs.

Pe langa toate detaliile trebuie sa Va mai si faceti griji de meniuri nunta, de aceea noi suntem cei care vor confectiona, iar dvs. veti alege doar ceea ce credeti ca este cel mai convenabil dvs. Pentru a comanda meniuri denunta va fi nevoie de astfel de detalii ca numarul persoanelor la masa, numarul total al invitatilor, modul de amplasare al meselor, etc. 

Meniuri simple si elegante cu livrare pe intreg teritoriul Romaniei si Europei

Magazinul nostru www.lux cards.ro , Va ofera spre selectie meniuri simple si elegantedar si meniuri individuale si comice adaptate bugetului dvs. Pentru a beneficia de reducere, puteti alege sa achizitionati produse in set, impreuna cu alte accesorii necesare evenimentului.

Meniul de nunta folosit in restaurant, tiparit in acelasi stil cu cardurile pentru oaspeti, numere de masa, plan de asezare si alte accesorii ce necesita imprimare, arata foarte armonios si original. Invitatiile elegante, magnetii de nunta, etichetele si chiar ambalajele de ciocolata, realizate in conformitate cu tematica evenimentului, vor conferi sarbatorii un aspect mai bine gandit si vor face nunta mai holistica, armonioasasi de neuitat!

Stocul produselor de pe site se modifica. Puteti verifica disponibilitatea de la consultantii nostri online: in chat saupe e-mail, sau prin telefon.

WhatsApp