0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Meniu botez

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Meniu botez: cand si unde sa comandati?

Daca decideti sa comandati tiparirea de Meniu botez. atunci principalul lucru este sa decideti in cele din urma asupra continutului sau. Este necesar sastiti exact numarul de oaspeti si sa va ganditi la acele feluri de mancare pe care toata lumea le-ar dori. Cineva iubeste mancarurile din carne, cineva peste. Luati in considerare daca vor fi prezenti copii sau vegetarieni. Este necesar satineti cont de toate nuantele, astfel incat oaspetii dvs. sa fie multumiti si sa simta toata grija pe care mirii au aratat-o ​​in timpul procesului de pregatire!

Cum trebuie sa fie cele mai perfecte Meniuri pentru botez?

Meniuri pentru botez reprezinta un card conceput in schema de culori care se potriveste cu stilul sarbatorii si cu culoarea restului atributelor nuntii (carti si plan de asezare, numere de masa etc.). Acest card poate fi de aceiasi culoare cu restul elementelor de sarbatoare, care vor adauga armonie si frumusete de neuitat evenimentului dvs.!

Pentru a comanda Meniu botez in Romania puteti sa Va adresati magazinului nostru online, completand o comanda online pe site-ul nostru, sau pe posta electronica. Vom fi foarte fericiti sa Va facem sarbatoarea si mai frumoasa!

WhatsApp