0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Numar masa

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Numere de masa colectia 2024 de la Lux Cards

In magazinul nostru online veti gasi Numere de masa originale pentru mese care au rolul de a simplifica asezarea oaspetilor in restaurant sau cafenea, in timpul unei nunti sau altui eveniment important. Cardurile cu decor festiv ajuta la evitarea situatiilor incomode, va fi mai usor pentru oaspetii evenimentului saisi gaseasca drumul prin sala mare a restaurantului. Decorul elegant transforma numerele intr-un accesoriu important pentru banchet: acestea completeaza decorul rafinat al mesei si se incadreaza armonios in decorul general al salii.

Numerotarea bine gandita a meselor va fi adecvata nu numai intr-un restaurant pentru serbarea unei nunti: este necesar sa numerotati mesele in cafenea, cantina, chiar si in aer liber, daca acolo are loc evenimentul, pentru a evita confuzia intre oaspetii serbarii. Fiecare invitat isi va gasi locul mai repede, nu vor avea loc dispute si conflicte inutile.

Iar daca veti utiliza numere de masa pentru nunta si botezsa stiti ca acestea vor completa decorul salii festive si vor ajuta oaspetii sa se acomodeze fara griji inutile. Grabiti-va sa profitati de marea oferta!

WhatsApp