0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Numar masa botez

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Procurare numere masa botez, pentru a evita neintelegerile cu privire la aranjamentul oaspetilor

Astfel de lucruri marunte precum aranjarea oaspetilor cu ajutorul accesoriilor din categoria numere masa botez vor arata grija pentru fiecare oaspete si recunostinta pentru bucuria ce o impart cu dvs. la acest eveniment important. Achizitionati carduri de nume pentru aranjarea oaspetilor in sala si asigurati-va ca fiecare oaspete va aprecia acest mic detaliu ce vine din initiativa dvs. La urma urmei, cei dragi vor sa se simta importanti si unici la sarbatoarea dvs. Si cardurile personalizate vor face ca invitatii dvs. sainteleaga cat de profund inseamna ei pentru dvs.

De asemenea, nu uitati de placile numerotare daca aveti un numar mare de mese la botez. Chiar si cu cardurile de amplasare, oaspetii se pot confunda unde se afla exact numele lor in sala. Faceti o diagrama a locurilor la mese pentru oaspetii dvs. si numerotati-i pe fiecare. Utilizarea de numere de masa botez vor ajuta oaspetele sa-si gaseasca masa si sa-si ia locul.

Placi numerotate si numere de masa in stilul evenimentului dvs.

Alegeti planul de amplasare si numerotarea meselor care se potrivesc cu tema si designul botezului. Puteti da dovada de creativitate si puteti achizitiona placute pentru oaspeti si placute cu numere masa in diferite stiluri si modele. Puteti comanda placate de asezare si numere de masa pentru botez la un pret accesibil online. Alegeti stilul si culoarea potrivita, indicati numele si cantitatile necesare si deja sunteti cu un pas mai aproape de a obtine exact ce doriti!

WhatsApp