0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Numar masa nunta

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Cum Va va ajuta utilizarea de numere masa nunta la evenimentul dvs. ?

Pe aceasta pagina am pregatit cele mai bune modele de numere masa nunta 2021 in special pentru dvs. Dacaeste planificat un numar destul de mare de invitati la nunta, adica mai mult de 15 persoane, atunci, de obicei, mai apare si problema locurilor de oaspeti. Desigur, pentru miri, cel mai des, nu conteaza exact cum vor sta oaspetii lor, dar trebuie satineti cont de faptul ca multi dintre ei nu se cunosc. Prin urmare, un plan de asezare bine scris va ajuta la evitarea jenei si confuziei atunci cand oaspetii intrain restaurant. In astfel de cazuri, este necesara numerotarea meselor pentru nuntasi a placutelor cu numele oaspetilor.

Achizitionati numere masa pentru a evita erorile cu aranjarea invitatilor

De ceva timp, planul de asezare impreuna cu cardurile cu numele oaspetilor, precum si placile de pe mese pentru nunta, nu numai ca poarta functii tehnice, dar au si o semnificatie decorativasi sunt una dintre decoratiunile sarbatorii. Este recomandabil ca toate aceste accesorii sa se potriveasca culorilor si stilului nuntii dvs.

Modul standard de numerotare a tabelelor este cu numere. Placile sunt asezate pe mese si sunt vizibile pentru oaspeti de la distanta. Puteti cumpara numere de masa nunta decorate frumos si cu gust cu livrare in toata Romania si Europa in magazinul online Lux Card. Numerele sunt realizate din carton de designsi sunt decorate cu panglici, flori, dantele, brose etc. Si sa stiti ca aceste numere de masa pentru nunta elegante vor completa decorul salii festive si ii vor ajuta pe invitati sa se acomodeze fara agitatii inutile. Grabiti-va sa profitati de marea oferta!

WhatsApp