0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Pahare miri

Pahare miri si nasi 2024 Paharele de sampanie pentru miri si nasi 

Daca Va doriti Pahare miri sa stiti ca acestea sunt selectate astfel incat sa fie in armonie cu stilul general al sarbatorii. Pe intreg parcursul ceremoniei, paharele se aflain mainile proaspetilor casatoriti, prin urmare sunt in permanenta sub obiectivul camerei. Nu lasati accesoriile gresite sa distruga impresia generala!

La nunta, totul trebuie sa fie perfect, asa ca este necesar sa va pregatiti pentru acest eveniment important din viata proaspat casatoritilor cu toata responsabilitatea. Un rol foarte important il joaca si alegerea de pahare miri si nasi. Adesea ele simbolizeaza unitatea sufletelor, dragostea, prosperitatea si sunt special decorate si ornamentate cu panglici din satin, strasuri, margele si perle, diverse figurine de nunta. Paharele de sampanie pentru miri si nasi pentru sampanie sunt o confirmare „de cristal” a unei uniuni puternice si un simbol al cuplurilor proaspat casatorite. De cele mai multe ori se cumpara cel putin douaseturi de pahare de nunta. Din ele, tinerii vor bea sampanie in timpul ceremoniei de nunta, in timp ce celalalt set va decora masa de banchet. Un set pahare nunta ales de dvs. ar trebui sa fie deosebit de rafinat, deoarece dupa serbare acestea vor ramane alaturi de dvs. ca un semn care Va va aminti de cea mai importanta zi din viata - ziua nuntii.

Cumparati Pahare pentru miri si nasi pentru a sustine vechile traditii

In mod traditional, paharele de nunta de Lux-Cards simbolizeaza puterea casatoriei a doua inimi iubitoare si sunt un atribut integral, important al sarbatorii, la fel de semnificativ ca inelele si voalurile. Acesta este motivul pentru care este foarte important ca paharele proaspat casatoritilor sa nu fie doar frumoase ca aspect, ci cu adevarat superbe! Pentru a cumpara Pahare pentru miri si nasi ieftine, trebuie sa Va adresati anume magazinului nostru, pentru ca Va asiguram ca preturi mai mici nu veti gasi. Mai mult de atat, Va asiguram cain ciuda pretului mic acestea vor corespunde in totalitate stilului general al nuntii. Vor deveni un adevarat decor al mesei de banchet si, timp de multi ani, vor incanta tanara familie cu amintiri din ziua frumoasa a nuntii lor ca suvenir al celui mai fericit eveniment din viata.

WhatsApp