0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Plic bani nunta

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Plicuri pentru bani «Lux-Cards»

Cadonarea de bani tinerilor casatoriti in plicuri de bani nunta elegante, deja de mult timp se considera a fi un comme il faut. In catalogul magazinului «Lux-Cards» Va sunt prezentate o multitudine de modele Plicuri Bani intr-o variatie numeroasa, de la cele de baza la cele mai exclusive modele. Un plic de bani poate fi folosit si la asa evenimente ca botez sau zi de nastere, nu conteaza evenimentul – conteaza intentia. Uneori ne simtim intimidati sa oferim banii direct in mana omagiatilor, mirei si miresei sau celor ce v-au invitat la un eveniment sau altul, de aceea au si fost inventate asa accesorii discrete ca plicuri pentru bani. Acestea fi cu diverse imprimeuri: florale, haioase, vintage sau chiar si simple, principalul este ca acestea sa se potriveasca stilului ceremoniei.

Cadoul dvs. Banesc tinerilor trebuie sa fie executat in cele mai mici detalii, destoinic de nivelul ceremoniei!

Plicuri de bani nunta pentru tinerii casatoriti

Accesorile din categoria Plicuri de bani nunta — sunt o metoda sofisticata de a inmana cadoul material pentru tinerii casatoriti. In colectia magazinului online Lux-Cards.ro sunt prezentate o multidudine de peste 100 de modele de Plicuri invitatie nunta: puteti alege din cele clasice sau de tipul elegand din categoria felicitare – plic. Plicruile prezentate in catalogul nostru vor transmite nu doar cadoul banesc ci si frumusetea, sofismul, meticulozitatea si statutul invitatului, precum si atarnarea speciala a invitatilor fata de tinerii casatoriti.

Ce este posibil de cadonat la nunta? Aceasta intrebare a chinuit multe minti ale invitatilor la eveniment. Deseori tinerii casatoriti anunta invitatii sai ce cadouri ar fi vrut sa primeasca. Un astfel de cadou ca banii, nu rareori cand sete o dorinta a mirelui si miresei. Mai mult de atat aceasta optiune este cea mai optima si pentru invitati. Orice cadou necesita o ambalare corespunzatoare, mai ales cel de nunta.

Preturile la plicuri de bani de la 1 la 2 RON.

In sortimentul magazinului nostru online sunt prezentate plicuri poligrafice imprimate din fabrica cu diverse imagini matrimoniale. Fiecare plic are preconizat un mic spatiu pentru o urare mirilor si semnatura. Aceste plicuri plicuri poligrafice imprimate din fabricasunt redate pe pozele de mai jos.

La nuntile contemporane sunt larg utilizate casutele de dar pentru nunta. Fiecare invitat isi pune in aceasta casuta darul. Aceasta este confortabil si estetic. Plicrurile pentru bani de nunta din magazinul nostru online se vor potrivi tuturor casutelor de dar pentru nunta.

WhatsApp