0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Plic invitatie nunta

*Prețurile afișate nu conțin tipărire și asamblare.

Plic Invitatie Nunta 2024 cu livrare in Romania

O invitatie nunta intr-un plic frumos este considerata prima carte de vizita a evenimentului ce urmeaza. Acest plic frumos va fi apreciat de viitorii vostri oaspeti dragi.

In aceasta sectiune, puteti selecta si cumpara orice accesoriu din categoria Plic Invitatie Nunta pentru orice eveniment festiv. Plicurile pot fi decorate in orice gama de culori pentru nunta viitoare, in acelasi stil cu toate accesoriile de nunta.

Plicurile cu invitatie de nunta creeaza dispozitie buna pentru viitorii invitati. Chiar inainte de a vedea invitatia, acestia vor fi deja fericiti pentru miri.

Plicurile de designer prezentate in catalog Va vor uimi cu o intreaga varietate de soiuri. Veti putea gasi articole care se potrivesc propriului gust si tematica viitoarei nunti. Plicurile cadou pentru bani, confectionate din hartie de calitate si decorate in diferite stiluri sunt o incadrare demna a unui cadou banesc si ii confera o doza mai mare de solemnitate.Putem crea si seturi cu plic de bani, meniu si numar de masa asortate. Pentru toate aceste si multe altele va asteptam pe Lux Cards

Nu exista o delimitare teritoriala pentru livrarea comenzii dvs. Puteti cumpara plicurile din orice regiune a Romaniei si Europei, optiunile de livrare le gasiti in compartimentul corespunzator.

WhatsApp