0

Cosul meu

0 produse - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Politica de retur

Clientul poate denunta unilateral contractul cu Lux-Cards fara a invoca un motiv, in termen de 30 zile calendaristice (cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 30 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din lux-cards.ro pot fi returnate conform legii, in 30 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (luxcards08@gmail.com) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, neuzat, zgariat etc, in ambalajul original, cu accesoriile aferente. ATENTIE - produsele returnate trebuie reambalate. 

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. NU acceptam retururi prin Posta Romana! coletele NU vor fi ridicate de la Posta. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formular de retur (varianta Word a formularului de retur se completeaza si se trimite fie pe email la (luxcards08@gmail.com, fie printata si trimisa in colet).

lux-cards.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

WhatsApp